Ähnliche Artikel
Wie man bestens auf Krisen, Katastrophen und Kriege vorbereitet ist Die Corona-Krise und aktuell der Krieg in der Ukraine mit Lieferengpässen und teils extremen Preissteigerungen bei Grundnahrungsmitteln hat einen Großteil der Bevölkerung kalt erwischt. Die Folge waren Panikkäufe, die eher das Gewissen beruhigen sollten als Vorrat zu schaffen. Vorratshaltung ist mehr als nur das zu hamstern, was alle kaufen, es ist eine Lebenseinstellung, die früher ganz normal war, aber heutzutage in Vergessenheit geraten ist. Carsten Bothe kennt sich mit dem Thema aus wie kaum ein anderer, er befasst sich seit Jahrzehnten mit Vorratshaltung und Vorbereitungen auf Krisen. Profitieren Sie von dem Wissen eines echten Experten, der Ihnen hilft, die kommenden Aufgaben zu bewältigen. Autor: Carsten Bothe Format: 183 x 225 mm Ausführung: Softcover mit 144 Seiten mit zahlreichen Abbildungen ISBN: 978-3-96664-550-8
Prices incl. VAT;
Das könnte Sie auch interessieren
Submersible pump ELEGANT 12V voltage: 12 Volt = / 12 volt DC current: max. 2,2 A throughput: max. 10 l/min delivery height: max. 5,5 m pressure: max. 0,55 bar / 8 psi power: 15 – 24 Watt Ø diam. / height: 38 / 104 mm wire length: 1 m connection: (+) braun / brown / (-) blau / blue run dry up to 0,5 h without damage suitable for continous operation running time between 450 – 500 hours for supply of clean water up to 60°C, including drinking water for hoses with 10 mm inner diamete
Prices incl. VAT;
Essbare Wildpflanzen sammeln und verwerten Diego Gardón und Daniel Baer - zusammen als der „Kräuterkauz“ bekannt - geben mit ihren Wildkräuter-Wanderungen unkonventionelle Einblicke in die Welt der essbaren Wildpflanzen. In diesem Buch haben sie ihr langjährigen Erfahrungen zusammengefasst: Von der anschaulichen Anleitung, wo die wilden Kräuter wachsen und worauf man bei ihnen achten sollte bis hin zur anschließenden Zubereitung einfallsreicher und farbenfroher Menüs ist alles enthalten. Das Buch ist gespickt mit Rezepten für die Zubereitung einfallsreicher, farbenfroher, köstlicher und gesunder Menüs mit heimischen Wildkräutern und -pflanzen - es ist Ratgeber und Kochbuch in Einem! Zahlreiche Pflanzenportraits, alphabetisch sortiert von Bärlauch bis Wilde Möhre inklusive Foto, Erkennungsmerkmalen, Inhaltsstoffen und Verwendungsmöglichkeiten helfen bei der Suche nach den essbaren leckeren Wildpflanzen! Wildpflanzen und -kräuter zu sammeln und zu verwerten ist denkbar einfach und somit eine kostengünstige, nachhaltige und gesunde Erweiterung des persönlichen Speiseplans. Darüber hinaus führt die Beschäftigung mit der heimischen Fauna zu einem größerem Verständnis über und einer intensiven Verbundenheit mit der Natur. Mit einem neuen Bewusstsein und einem respektvollen Blick auf die Pflanzenwelt geht man auf den nächsten Waldspaziergang ... und kommt mit köstlichen und nützlichen Pflanzen wieder nach hause. Autoren: Daniel Baer, Diego Gardòn Ausführung: Softcover, 120 Seiten ISBN: 978-3-95843-477-6 Format: 29,5 x 22 cm
Prices incl. VAT;
Spice Up Your Life – with our Tool Roll Spice 2! Who remembers the olden days when all you got around the campfire was skewered hot dogs and marshmallow s’mores? Well, those days are gone and good riddance. Today’s campers, be they male or female, working a BBQ grill or a Dutch oven, would be completely lost without a pinch of hand-plucked tarragon for the chicken, argentine dry-rub on the steak or oak-smoked Pimentón de la Vera in a vegan chilli. As we said before, who wants to go back to hot dogs and s’mores? So what’s different from our original Tool Roll Spice? The brand-new Spice 2 measures 45 x 30 cm when opened and offers not only space for 7 included spice and herb containers but also safe, clean and practical storage for other essential cooking utensils. Two mesh-pockets will stow your cutlery, knives, garlic press, condiment tubes and much more. Other than that, our hot roll is just as easily rolled up, unrolled, carried or hung from a hook as its predecessor. The sturdy and easy-to-clean materials, the hand-sewn seams and the strong nylon straps with the snap-lock buckles take care of that. The Spice 2’s airy mesh pockets are opened and closed by YKK quality zippers. They can take spills and leakages and are as easily washed as they are quick to dry. The Tool Roll Spice 2 is your perfect culinary companion for a camping trip alone, with a mate or a date, in your backpack, on your bicycle, the bike or the 4x4. Includes:1 x base plate with two mesh pockets7 x PET containers without content (60 ml)2x suction cups Note: Replacement spice containers can be reordered as a pack of 10 here. No more decanting when trying out new spice varieties.You can find the Tool Roll Spice with 14 spice containers here. Dimensions:Opened: 45x30 cmClosed: appx.30x18x6 cm Please note that the container lids can vary in color from the ones pictured here. Please note: The PETlings are NOT dishwasher safe! Please rinse by hand after use.Further keywords for this item: toolroll, tool-roll, tool roll
Prices incl. VAT;
With the Nakatanenga Tool Roll SPICE you give your life more spice! In hardly a vehicle, a spice rack is installed or room for one. But as a true outdoor fan, of course, outdoor cooking is also possible.With our spice bag you have all common spices always practically packaged. And there is still free space to fill his absolute favourite spices / herbs.Thanks to the oversized shape, cooking is even more fun! Use the Tool Roll Spice rolled out, standing or hanging. All spices are always perfectly at hand. The spice tubes can be quickly and easily removed from the rubber holder and put back in after use.Of course, not only spices but also herbs and teas can be stored in the containers. Everything with which one likes to refine his food. You can also use the tubes for vinegar and oil or ready mixes.On the lid of the tool roll spice a transparent pocket is incorporated, in which, for example. Can create an overview list of the spices.The Tool Roll can of course be used in any kitchen, but it is definitely the ideal companion for those who cook in unusual places, such as Off-roaders, campers, anglers, surfers, truckers, barbecues, etc.Delivery:1x base plate14x spice containers without contents (60 ml each) 2x suction cupsNote: Replacement spice containers can be reordered as a pack of 10 here. No more decanting when trying out new spice varieties.You can find the version with 7 spice containers here.Dimensions:Plate open: 45x30 cmfolded: 30x14x6 cmSpice up your lifePlease note:The PETlings are NOT dishwasher safe! Please rinse by hand after use.Further keywords for this item: toolroll, tool-roll, tool roll
Prices incl. VAT;
Dutch Oven The pot in three sizes! As a guide in choosing the appropriate for your purpose pot size should serve here one of the most popular Dutch Oven recipes: Layered Meat The 4.2 liter pot is suitable for layered meat, but not predestined. Its volume is sufficient for 4-7 servings. With the 8-liter pot you get enough for 16-20 people. With the 12-liter pot you prepare Schichtfleich for 23-27 people. He is the ideal party pot. The portion or person calculation is of course very much dependent on the chosen dish, of possible side dishes etc. our dutch oven are already branded! Please note: A lid lifter is NOT included! Please select the desired size.
Prices incl. VAT;
Buch - Das Blackout Kochbuch
€16.00
Prices incl. VAT; / Parcel shipping
↪️ 22 Rezepte für den Notfall ✔️ Grundlagen zur Bevorratung ✔️ zahlreiche Farbfotos ✔️ ISBN 978-3-613-50944-3 ✔️ schneller Versand
Der Blackout - ein unvorhersehbarer, nicht kalkulierbarer Stromausfall
Besser vorsorgen als das Nachsehen haben ist das Motto dieses unverzichtbaren Ratgebers. Wer ihn im heimischen Bücherregal stehen hat, der ist auch für Notfälle, Krisen und Blackouts jeglicher Art gut gerüstet. Das Buch vermittelt das komplette Know-how, um sich bestmöglich auf schwierige Zeiten vorzubereiten.
Es enthält wertvolle Tipps, mit welchen Lebensmitteln man sich bevorraten sollte, in welchen Mengen diese wie gelagert werden müssen und welche Ausrüstung zum Kochen ohne Strom notwendig ist. Das Beste: Die Rezepte verraten, wie sich selbst unter den widrigsten Bedingungen noch leckere Mahlzeiten zaubern lassen.
- Autor: Michael Scheler
- Format: 205 x 10 x 140 mm
- Ausführung: 100% Papier, 125 Seiten mit zahlreichen Abbildungen
- ISBN: 978-3-613-50944-3